Ibland blir man....

Så var det dags igen. På tisdag (2/8) är det dags för en ny behandlingsområde. På tisdagen antikroppar, och sedan två dagar med cellgifter. Med tanke på förra gången har jag denna gång packat en lite övernattningsväska, även om alla intygar att det kommer inte alls att bli lika besvärligt. Låter lite grand som hos tandläkaren -"Nej det gör inte alls ont!". Men kanske blir det lite lättare....
 
Efter som det en osäkerhet och att man dessutom avråder från bilkörning så ringe jag Skånetrafikens färdtjänst och kom fram efter att ha lyssnat på telefonrösten "-du är placerad i kö, vi tar strax hand om ditt samtal". Denna gången låg tydligen systemet nere så man kunde inte berätta när bilen kom, utan istället frågade man hur långt tid det brukade ta???? Känns inte så där betryggande. Förslog att jag ringer till baks lite senare för besked.
 
I övrigt har det varit hyfsat och i går mådde jag faktiskt riktigt bra. Dock lite fjärilar i magen för kommande behandling. Man kan ju inte låta bli att tänka på om det skall bli likadant. Men det är bara att hoppa i båten och ro den f-n land, som dom gamle sa. Nu håller vi helg och jag önskar ni alla får en trevlig sådan.
/Leif