En märklig måndag.....

Precis som vanligt, höll jag på att säga, om gårdagen. Det var ett nytt läkarbesök som väntade under den tidiga eftermiddagen. Denna gång gällde det njurarna(?), något nytt! Tills för några veckor sedan visste jag inte ens om att de var inblandade i "spelet". Men det har jag lärt mig nu.
För att göra en lång dag kort - så var det inga fel eller brister i min njurfunktion! Äntligen ett positivt besked.
Men morgonen började nervöst. Som vanligt är det helt omöjligt att koncenterar sig på något vettigt före läkarbesöken. Speciellt när de ligger på eftermiddagen blir förmiddagen en enda lång nervös väntan. Jag fördrev tiden med att plocka samman lite "skit" som skulle till återvinningen. Efter det fortsatte jag till Ystad och njöt en skakig lunch med korv o mos nere vid kajkanten i hamnen. Därefter en kort promenad på gågatan och en bägare med kulglass i solskenet.
Klockan 1330 var det så dags för läkarbesöket, högst upp i lasarettsbyggnaden i Ystad. Ovanligt trevlig läkare som ingående förklarade alla provresultat och gav mig en fullständig genomgång av njurarnas funktioner och betydelse. Men det var hans slutkläm som tog skruv -Du har bra värden och funktioner och jag ser inga problem, dessutom är ditt socker på en godtagbar nivå!
Tror inte jag har blivit så glad på länge över ett besked från en läkare. Så nu har vi klarat av ett hinder åtminstone, även om det kanske inte har så stor betydelse i den fortsatta behandlingen. Nu väntar jag på besked om när min så kallade -pac- skall opereras in och behandlingarna starta.
Ha en fortsatt bra dag där ute i verkligheten!
Leif